Elma Media Groep

Elma Media groep werd in 1979 opgericht en is uitgegroeid tot een mediagroep die multimediale activiteiten ontplooien in Nederland en België. De bedrijven zijn gefocust op de business to business sector, ondernemers gedreven en gericht op het ontwikkelen of toepassen van nieuwe media technologieën.

Elma Nederland

Elma Nederland is al jaren een betrouwbare mediapartner voor veel Nederlandse branche- en beroepsorganisaties. Wij helpen de organisaties met (leden-)strategie, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van de mediaportefeuille. Onze aanpak zorgt voor een effectieve inzet van on- en offline media. Zodat belangenverenigingen hun leden optimaal kunnen bereiken en bedienen.

Heeft u behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van ledenbinding en ledenwerving?

Elma Online

We build brands online Van strategie, design, development en hosting tot het creëren van converterende campagnes op alle benodigde digitale kanalen. Het bouwen van hoogwaardige websites en campagnes zit in ons DNA. Vanuit een full-service aanpak behalen onze webdevelopers en online marketeers online succes voor onze klanten.

Internet Service Nederland

ISN is een creatieve broedplaats voor alles wat aan internet gerelateerd is, of dat nu een mobiele website, een web-applicatie, de inzet van sociale media of een online voorraadsysteem is. Met onze innovaties maken we uw leven succesvoller en makkelijker.

Wilt u ook effectief uw leden bereiken? Wij staan graag voor u klaar!

Elma België

Elma België is al jaren een betrouwbare mediapartner voor veel Belgische branche- en beroepsorganisaties. Wij helpen de organisaties met (leden-)strategie, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van de mediaportefeuille. Onze aanpak zorgt voor een effectieve inzet van on- en offline media. Zodat vakorganisaties hun leden optimaal kunnen bereiken en bedienen.

Trotse mediapartner van: